Обучение за Консултиране в 

Подхода Интуитивно Хранене 

Това обучение е подходящо за студенти и работещи лица в помагащите професии в различни сфери: психологични, медицински, здравни, социални, дието-нутриционни, спортни, фитнес, инструкторски и треньорски, младежки и др. На живеещите в гр. Варна се предлага привилегията за обучение и в реален: индивидуален или групов формат в Консултативен център УНИКАЛ – Академия “Емоции и Хранене”: www.bia-unikal.org
Издават  се Сертификати от Асоциация УНИКАЛ на курсистите след приключване на обучението, като е възможно и уреждането на разсрочено плащане за 2 поредни месеца. С това изцяло с практична насоченост обучение получавате готови бланки с работни упражнения и теми за около 20 консултации-директна практика, както и преди- и след консултиране диагностичен въпросник. 
ТОВА ОНЛАЙН/ДИСТАНЦИОННО ПРАКТИЧНО ОБУЧЕНИЕ ВИ ПРЕДОСТАВЯ ВСИЧКО НУЖНО ЗА ДА ЗАПОЧНЕТЕ ДИРЕКТНО ДА КОНСУЛТИРАТЕ- СЛЕД ИЛИ ДОКАТО ОЩЕ СЕ ОБУЧАВАТЕ  В ПОДХОДА “ИНТУИТИВНО ХРАНЕНЕ”.
Интуитивното Хранене е една революционна система със световна известност, създадена от Лидери в Дието-Индустрията в САЩ и с вече няколко години доказана ефективност: базирана на повече от 70 световни научни изследвания и разполагаща със собствен диагностичен инструмент-подобно на Когнитивно-Поведенческата Терапия, който се използва успешно на запад вече повече от десетилетие.
Към Обучението в Подхода „Интуитивно Хранене“ представляващо практично ръководство, ви се предоставят и готови бланки за директна работа с клиенти за да им помогнете:
  • Да се освободят от Хроничните Диети, Обсебващите Мисли за Храна и Йо-Йо Ефекта
  • Да се освободят от Емоционалното Хранене и Неконтролираното Преяждане
  • Да се помирят с храната и да се наслаждават на всичко което обичат да хапват
  • Да Редуцират/Нормализират Теглото си и да го поддържат в индивидуалната за тях норма
  • Да си възвърнат естествения баланс и контрол във връзката между тяло-храна-разум
Усвоявайки методиките на този практичен и революционен, доказан от световни учени в над 70 изследвания вече Подход на Интуитивно Хранене вие ще можете да работите не само с болни от хранителни разстройства/нарушения (ХН), но с около 50% от лицата които идват при вас за консултации/лечение/подкрепа и да помагате на близките си.
Форми на предлагане на Обучението:
1. За живущите във Варна- в реален формат в Консултативен Център УНИКАЛ-индивидуално или групово: с лекции, дискусии и практика според нуждите и предпочитанията на курсистите.
За живущите извън Варна в Онлайн формат или Дистанционно:
2. ОнЛайн формат- директно посредством обучителната ни платформа WizIQ, където ще имате постоянен онлайн достъп до вашите обучителни материали, бланки и въпросници, както и свободата да ги използвате с удобните за вас предпочитани дни и часове според заетостта ви.
3. Дистанционен формат-в кореспондентска форма. Получавате на имейла си всички обучителни Ел. Материали, Готови за Работа с Клиенти Работни Бланки, Тестов Метод  с ключ „Оценка за наличие/липса на Интуитивно Хранене“ (Пре и Пост Диагностичен Въпросник).
Таксата на обучението за формат 2 и 3 е 450 лв., а за 1 формат е по договаряне. Предлага се и вариант с разсрочено заплащане на таксата за 2 поредни месецa.
Отстъпки:
При ранно записване до 10 дни преди дата за стартиране 10% 
При записване на 1 курсист за 2 обучения отстъпка 10% 
При записване на 2-ма курсиста за един курс- 10%
При записване на 2-ма курсиста за 2 или повече обучения- 15%-20% отстъпка
Обучител е д-р Елисавета Павлова, психолог-сертифициран специалист към Международната организация за ХН Специалисти с над 8 год. опит в сферата на хранителни нарушения, основателка на Първа Българска Организация при ХН-Асоциация УНИКАЛ и единствена в България-сертифициран професионален консултант в подхода „Интуитивно Хранене“ към Международната организация IE-PRO.

Записване до 9 Март /Стартиране на 12 Март 2018 г.

Ранно записване- с ползване на 10% отстъпка с краен срок 2 март
За записване, моля изпратете имейл на: student.unikal@gmail.com
Моля, изпратете ни и вашия тел. номер, за да ви предоставим допълнителна информация относно обучението.
Тел. за допълнителна информация: 0897 621 607 

Коментари

Популярни публикации от този блог