Международно Cертификационно Oнлайн Oбучение  

За Студенти и Специалисти

 ЗАПИСВАНЕ С КРАЕН СРОК 9 МАРТ 2018 г. / СТАРТИРАНЕ НА 12 МАРТ 2018 г.   iadep_logointl-2
IAEDP (International Association of Eating Disorders Professionals) в сътрудничество с Първата Българска Асоциация за Хранителни Разстройства-Асоциация УНИКАЛ: www.bia-unikal.org сме горди да представим специално сътрудничество с образователно предназначение: Обучение с Международна Квалификация в Сферата на Хранителни Нарушения (ХН).
Официален Сертификат: „Асоцииран Сътрудник в Сферата на Хранителни Нарушения“ към  IAEDP – Международна Асоциация за Професионалисти при Хранителни Разстройства получавате при успешното завършване на четирите онлайн обучителни модули: базов, медицински, диетичен и психологичен, с тестове след всеки и финален изпит.  Курсистите освен това получават отделен Сертификат след всеки успешно взет модул.
Онлайн обучителните модули ще са достъпни за обучаващите се от следните или сходни професии: психолози, лекари, диетолози, психиатри, консултанти, психотерапевти, медицински сестри, арт терапевти, социални и младежки работници, учители, педагози, кинезитерапевти, спортни, танцови и фитнес треньори или инструктори, с бакалавърска степен или студенти в процес на обучение*.
*Обучението е достъпно и за студенти, от по-горе изброените или сходни специалности. Курсистите-студенти, получават Отделен Сертификат след всеки от 4-те успешно взети модули, като единствената разлика е, че ако желаят да получат и финалния сертификат е нужно да почакат до дипломирането си.
Придобиването на такава образователна квалификация ще ви позволи да и официално ще ви обозначи като работещ в сферата на хранителните разстройства или в професии свързаните с тях. Придобиването на този официално издаден от единствената в света Международна Организация Сертификат, става при приключването на основните самостоятелни работи и изпити, които ще демонстрират основно разбиране на ХН, текущи методи на психологично лечение, медицински аспекти на ХН, както и диетичните аспекти на диагностика и терапевтично лечение. Самостоятелните работи включват 4 онлайн видеа (специални издания уебинари на IAEDP).
Важно е да знаете, че още при записването си за обучението автоматично получавате и членство към IAEDP,  като това членство ви носи значителни допълнителни придобивки и възможности за професионално израстване и сътрудничество-Вижте повече кликвайки върху този линк: http://membershare.iaedp.com/memberperks/. Всичко това е възможно посредством Международният Клон на Международна Асоциация за Професионалисти при Хранителни Разстройства, която е официално представлявана в лицето на  Първата Българска Асоциация за Хранителни Разстройства-Асоциация УНИКАЛ с избран директно от IAEDP председател: Д-р Елисавета Павлова, която е първата и единствена в България лицензирана като специалист в менталното здраве при ХН към IAEDP. Тя е обучител/лектор на онлайн обучения  в сферата на нарушено хранене подготвени от нея самата- вижте повече на този линк: Сертификационни Обучения за Професионалисти и Студенти, която е и първата и единствена в България-сертифицирана като консултант IE-PRO в Подхода Интуитивно Хранене към Американската Международна Организация Intuitive Eating Professionals.
 ЗАПИСВАНЕ С КРАЕН СРОК 9 МАРТ 2018 г. / СТАРТИРАНЕ НА 12 МАРТ 2018 г.   
 
Записване на имейл: student.unikal@gmail.com 
 
За да следите постовете на Асоциация УНИКАЛ и Онлайн Академия “Емоции & Хранене”, харесайте Фейсбук страницата ни:  https://www.facebook.com/AsociationUNIKAL/ както и бихте могли да посещавате сайта ни: www.bia-unikal.org 
Ако имате въпроси, с радост ще ви отговорим, изпратите ни имейл на: student.unikal@gmail.com 
 Моля, изпратете ни и вашия тел. номер, за да ви предоставим допълнителна информация относно ОБУЧ.
Тел. за допълнителна информация: 0897 621 607 

Коментари

Популярни публикации от този блог