ОнЛайн Обучение за ХН Консултант при Хранителни Нарушения(ХН): Анорексия, Булимия, Безконтролно Преяждане 

Обучението за ХН Консултант е базисно обучение за консултиране в сферата на Хранителните Нарушения (ХН), което включва:  1-ви Базисен модул за Хранителни Нарушения и Краткосрочно Психологично Консултиране-Активно Слушане по Карл Роджърс и в рамките на 2-ри, 3-ти и 4-ти модули: Психологичен, Диетичен и Медицински аспекти на Хранителни Нарушения (ХН). Накратко подготовката е на базата на дистанционното обучение- в дома ви и ви предлага чудесна гъвкавост да се обучавате в удобните за вас часове и дни и възможността да започнете дори веднага.
Форми на предлагане на Обучението:
За живущи във Варна в реален формат в Консултативен кабинет-индивидуално или групово: с теоретично преподаване, дискусии и практика под формата на ролеви игри на всички умения за консултиране и активно слушане, както и в двата по-долу посочени формата.
За живущите извън Варна в Онлайн или Дистанционно:
1. ОнЛайн формат- директно посредством обучителната ни платформа WizIQ, където ще имате постоянен онлайн достъп до вашите обучителни материали, бланки и въпросници, както и свободата да ги използвате с удобните за вас предпочитани дни и часове според заетостта ви.
2. Дистанционен формат - освен ел. формат на обучителните материали получавате на имейла си и записите на 6 Видео-Аудио Теле-Тренинги за навигиране в курса и имате пълна свобода да се обучавате според собственото си темпо и време.
Върху отделните умения за Активно Слушане и Консултиране, ще ви се дават Самостоятелни Работи- предложения за приложение на теорията чрез практикуване - реална възможност (за тези които желаят) за практика на уменията за консултиране или/и за стаж ще ви бъде предоставен посредством Линията за Информиране, Насочване и Консултиране на Асоциация УНИКАЛ. Като в рамките на 2 месеца е предвидено да се приключи с материала-това е минималния срок за тези избрали „Ускорен Вариант“ на обучението. Ако ангажиментите ви не позволяват, бихте могли да приключите обучението за 4 месеца с „Нормален Вариант“ или „На Индивидуален План“- според собствените си възможности от време- без краен срок. (Има възможност за удължение и за 3-те варианта)
Такса за обучението: 360 лв., която при затруднение бихте могли да заплатите разсрочено за 2 поредни месеца по 180 лв.
Върху 3-те аспекта на „ХН Тренинга” ще ви бъдат задавани писмени Самостоятелни Работи, под формата на кратки есета, които се очаква от вас да изпратите всички заедно- съхранени в обща папка до Обучителят д-р Елисавета Павлова.
Сертификат с печат и подпис от Асоциация УНИКАЛ ще ви бъде изпратен в електронен формат на имейла след  успешно приключване на Обучението.
Отстъпки:
При ранно записване 10 дни преди началото на обучението - 10% отстъпка
При записване на 1 курсист за 2 обучения отстъпка 10%
При записване на 2-ма курсиста за един курс- 10%
При записване на 2-ма курсиста за 2 или повече обучения- 15%-20% отстъпка
Обучител е д-р Елисавета Павлова, която е Основателка на Асоциация УНИКАЛ, д-р по Психология, Специалист при Хранителни Нарушения, лицензиран към Международната Американска Организация за ХН Професионалисти IAEDP, с над 8 год. терапевтично-консултативен опит в Канада и България и единствената в България- сертифициран професионален консултант в подхода „Интуитивно Хранене“ към Международната организация IE-PRO, притежаваща специален Лиценз от Американските Изследователски и Образователни Организации предоставили  част от семинарните обучителни материали в това обучение.
ЗАПИСВАНЕ С КРАЕН СРОК 9 МАРТ 2018 г. / СТАРТИРАНЕ НА ОБУЧЕНИЯТА НА 12 МАРТ 2018 г.
РАННО ЗАПИСВАНЕ С 10% ОТСТЪПКА ДО 2 МАРТ 

За записване, моля изпратете имейл с тел. си номер за да да ви предоставим повече информация на: student.unikal@gmail.com
Тел. при въпроси: 0897621607

Коментари

Популярни публикации от този блог