НОВО ОБУЧЕНИЕ "ПРАКТИЧНИ ТЕХНИКИ ПРИ ПРЕЯЖДАЩИ ФОРМИ НАРУШЕНО ХРАНЕНЕ"


НОВО ОБУЧЕНИЕ "ПРАКТИЧНИ ТЕХНИКИ ПРИ ПРЕЯЖДАЩИ ФОРМИ НАРУШЕНО ХРАНЕНЕ"

Това обучение е подходящо за студенти и специалисти от различни професионални сфери на т.нар. на английски език „помагащи професии“, като психолог, диетолог, лекар, медицински или здравен работник, социален или младежки работник, фитнес специалист, педагог, обучител, консултант, терапевт, педагогически съветник, нутриционист, инструктор  и други.

 По време на усвояването му,  се предоставят готови работни бланки за директна работа с клиенти/пациенти , която включва упражнения, техники и стратегии за промяна на хранене, мисли, емоции, поведения, както изграждане на нови позитивни и ефективни умения за справяне с трудности и житейски препятствия или  копинг стратегии, които да се използват от клиентите вместо манипулацията от различен вид върху хранене, тегло, храна и тяло.

Обучението е изцяло с практическа насоченост и предполага наличието на опит или базови познания в сферата на хранителни нарушения,  като се препоръчва предварително да бъде преминато обучението „Базово обучение за ХН консултант“ или Международното Обучение за Асоцииран Сътрудник в ХН сферата към  IAEDP в Онлайн  Академия „Емоции и Хранене“ към Асоциация УНИКАЛ: http://bia-unikal.org

Този курс е едно иновативно съчетание от базираната на научни, а и такива от практиката на Британска ОнЛайн Програма създадена от Английски лидери в когнитивно-поведенческата терапия и съчетана с адаптирани за българите подходи за нормализиране нa храненото от д-р Елисавета Павлова: лицензиран специалист в сферата на хранителни нарушения  към Международната организация IAEDP, с 9 год. опит като психолог- консултант: 2  в Канада и останалите в България, която е  и координиращ обучител на Академия „Емоции и Хранене“.

В обучението са включени 9 Модула, чиято последователност от включени практични работни бланки, упражнения, техники и стратегии, може да бъде следвана директно от курсистите.

Форми на предлагане на Обучението: Онлайн формат или Дистанционно:2. ОнЛайн формат- директно посредством обучителната ни платформа WizIQ, където ще имате постоянен онлайн достъп до вашите обучителни материали и бланки, както и свободата да ги използвате с удобните за вас предпочитани дни и часове според заетостта ви.

3. Дистанционен формат-в кореспондентска форма. Получавате на имейла си всички обучителни Ел. Материали, Готови за Работа с Клиенти Работни Бланки.

Такса за обучението: 450 лв., която при затруднение бихте могли да заплатите  и разсрочено за 2 поредни месеца по 225 лв.- без допълнително оскъпяване.

Записване до 09.03.2018/ Стартиране на 12.03.2018
Ранно записване- с 10% отстъпка- 45 лв. с краен срок 02.03.2018

За записване, моля изпратете имейл на: student.unikal@gmail.com
Тел. за допълнителна информация: 0897 621 607

Коментари

Популярни публикации от този блог